Registracija
Prijava

Uvjeti korištenja


Korištenjem bilo kojeg dijela oglasnika Tvoja4zida.net (smješten na internetskoj domeni tvoja4zida.net) i svih njegovih dijelova u vlasništvu  tvrtke "Napredne tehnologije i sustavi d.o.o." (u daljnjem tekstu: NTS) automatski prihvaćate ove uvjete korištenja.

Posjetitelji i registrirani korisnici su dužni redovito čitati ove uvjete korištenja, te se smatra da su kontinuiranim korištenjem oglasnika Tvoja4zida.net ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio oglasnika Tvoja4zida.net ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

OGLASNIK TVOJA4ZIDA.NET

NTS posjetiteljima i registriranim korisnicima u dobroj namjeri osigurava korištenje internetskog oglasnika na kojem pojestitelji mogu pregledavati, a registrirani korisnici mogu objavljivati/mjenjati/brisati oglase o prodaji/najmu/koncesiji nekretnina kao i usluga, materijala i opreme.

Oglasnik Tvoja4zida.net sastoji se od oglasa, kontakt obrazaca, obavjesnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice.

NTS sadržaje na oglasniku Tvoja4zida.net pruža u dobroj namjeri. Sve sadržaje oglasnika Tvoja4zida.net koristite na vlastitu odgovornost. NTS se ni u kojem slučaju ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

Pristup oglasniku Tvoja4zida.net i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

Sastavni dio ovih uvjeta korištenja svakako su i "Opći uvjeti internetskog oglasnika Tvoja4zida.net", te "Cjenik internetskog oglasnika Tvoja4zida.net". Posjetitelji i registrirani korisnici dužni su pri svakoj posjeti proučiti navedene dokumente i upoznati se s njihovim sadržajem, te proučiti eventualne novine.

AUTORSKA PRAVA

NTS polaže autorska prava na sve sadržaje na internetskoj domeni tvoja4zida.net.

Programsko rješenje koje služi za unos, pohranu i obradu podataka registriranih korisnika kao i web aplikacije na internetskoj domeni tvoja4zida.net zajedno sa pratećom dokumentacijom, funkcionalnostima, izgledom i dizajnom tih web aplikacija i stranica uključivo sve programske kodove bilo koje vrste i u bilo kojem obliku vlasništvo su NTS-a, a na kojima NTS u cijelosti pridržava svoja moralna i imovinska autorska prava te druga odgovarajuća prava mjerodavna za intelektualnu svojinu i prava industrijskog vlasništva.

Zabranjeno je svako mijenjanje, presnimavanje, objavljivanje i/ili kopiranje sadržaja, aplikacija, stranica i/ili koda u cjelini ili djelomice od strane posjetitelja, registriranih korisnika i/ili trećih osoba, a bez posebne suglasnosti NTS-a. Isto će se smatrati neovlaštenim korištenjem (internetskih stranica) portala Tvoja4zida.net, kao i kršenjem autorskih prava, te su takvi postupci podložni tužbi.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Oglasnik Tvoja4zida.net sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. NTS linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

NTS štiti privatnost posjetitalja u najvećoj mogućoj mjeri.

NTS može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o posjetiteljima dobivene tijekom korištenja portala (npr. podaci o računalu, o internet provideru, o internet pretraživaču i dr.).

NTS se obavezuje da prikupljene privatne podatke posjetitelja poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole istih prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

NTS se obavezuje da će čuvati privatnost posjetitelja oglasnika Tvoja4zida.net, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta korištenja i/ili nezakonitih aktivnosti posjetitelja.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem i kasnijim prijavama na oglasniku Tvoja4zida.net posjetitelji postaju registrirani korisnici. Njihov odnos potom je definiran posebnim ugovorom.

IZMJENE I DOPUNE UVJETA KORIŠTENJA

NTS zadržava pravo da bez najave promijeni ili dopuni ove uvjete korištenja. O važnim promjenama i dopunama NTS može obavijestiti posjetitelje i registrirane korisnike objavljivanjem na oglasniku Tvoja4zida.net  (ali to nije nikako obavezan). Korištenjem bilo kojeg sadržaja na oglasniku Tvoja4zida.net smatra se da ste upoznati s najnovijim uvjetima korištenja.

Posljednje izmjene: 01. ožujka 2011. godine

DOF nekretnine

Transakcija:
Kategorija:

Cijena u HRK:000.000
Cijena u EUR:000.000

ALPHECCA

Transakcija:
Kategorija:

Cijena u HRK:000.000
Cijena u EUR:000.000

Umjetničke slike

Umjetničke slike, Tko pjeva zlo ne misli, ulje na platnu, Zagreb

Umjetničke slike, Tko pjeva zlo ne misli, ulje na platnu, ZagrebMaterijali i oprema:
uređenje interijera
Grad Zagreb
Maksimir

Cijena na upit!

© Napredne tehnologije i sustavi d.o.o.